Nieuwsbrief

крэк формула Meld u aan voor de nieuwsbrief

Button_demarimba_over

Medezeggenschapsraad

Klik hier voor informatie van de medezeggenschapsraad van "De Marimba"

Button_demarimba_over

De Vreedzame School

Wij werken met de principes van De Vreedzame School. De Vreedzame school is een compleet programma voor basisscholen voor sociale competentie en democratisch burgerschap.

Button_demarimba_over

Oudervereniging

Klik hier naar de website van oudervereniging "De Marimba" te gaan

Button_demarimba_over

Stichting LeerKRACHT.

Een geweldige school herken je niet alleen aan leerling-resultaten, maar vooral ook aan de schoolcultuur en kwaliteit van de leraren. Daarom is onze school aangesloten bij Stichting LeerKRACHT.Button_demarimba_over

spurd

logo-spurd 175px

Het laatste schooljaar van de basisschool is altijd bijzonder. In groep 8 vind je alles terug wat je door de andere jaren heen ook bent tegen gekomen maar…….

In de herfstperiode doen de kinderen de Waterlandse Overstap, deze toets bepaalt, samen met het schooladvies, de richting die uw kind op gaat na de basisschoolperiode. In januari vinden de gesprekken plaats omtrent het definitieve advies en kunnen de kinderen met hun ouders op zoek gaan naar een geschikte school voor het Voortgezet Onderwijs.

Steeds terugkerende thema’s in groep 8 zijn: De Tweede Wereldoorlog (we gaan een dag Amsterdam in binnen dit thema) en seksuele voorlichting (zelfbeeld, puberteit, gevoelens, voortplanting etc .)

Natuurlijk kiezen we ieder jaar weer een spetterende musical uit die de kinderen opvoeren voor hun ouders en de kinderen van de school als afscheidscadeau. Voor ieder kind is er wat wils, zang, dans, decor, toneel en techniek  komen hierin aan bod.

In groep 8 gaan we 3 dagen (2 nachten) op kamp naar Egmond – Binnen, waar we in een prachtige kampeerboerderij verblijven met een gigantisch veld en een spannend bos voor diverse activiteiten. We gaan hier op de fiets naartoe zodat we ook uitstapjes kunnen maken naar het strand en het centrum van Egmond.

De kinderen verlaten de basisschool met een prachtig diploma. Succes verzekerd voor de verdere toekomst.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.